Arriba l'hora de la veritat


El dimarts d’aquesta setmana comencem a mostrar els vídeos de defensa del projecte TIC de cada equip, una vegada que veiem el vídeo d’un grup hem de fer la valoració amb el google forms, on a més a més podem posar comentaris (tractant que siguen constructius) d’allò que pensem que es pot millorar, i després Jorge dona la seua opinió d’aquelles cosetes que es ell creu que deurien de ser diferents, com que encara tenim fins al dijous, si algú pensa que hi pot millorar alguna cosa, encara té temps, encara que en alguns casos es fa molt difícil donat que és complicat tornat a gravar les escenes.

El meu grup ha mostrat el seu vídeo el dijous, i crec que en general els ha agradat, de veres que hi ha molt de treball d’arrere, i considere que hem pogut plasmar les nostres idees satisfactòriament. A la puntuació de classe hem tret un huit i mig més o menys, i no ha hagut massa comentaris, uns altres grups han rebut més feedback per part de les companyes.

Hem posat tots el link del nostre vídeo a la plantilla que hi ha per a tal efecte al moodle, i des de hui divendres fins al dimarts tenim de temps per a anar a la part del moodle on estan els link de tots els grups, dividits en classes, i haurem de valorar al menys 6 d’ells. Com que nosaltres som el grup de treball 8, de la classe 3, hauen d’anar a tots els grups 8 de les altres classes i fer la valoració desprès de vore els seus vídeos. Em pregunte si el grup guanyador tindrà un pernil per a nadal...

Bé ja és hora de compartir amb vosaltres el resultat de tant de treball, aquest és el vídeo del nostre projecte:

 https://drive.google.com/file/d/1vc2oI2vvZWmlI5ur-fXTplckVYmxlvcS/view?usp=sharing

I per a finalitzar hui, vos deixe el link al blog de un dels meus companys de grup:

https://dibuixambvida3d.blogspot.com/2020/12/ho-aconseguim.html

On podreu vore més detalls del trebal que hem realitzat.

Comentaris

  1. Que sensació tens en finalitzar el treball?

    ResponElimina
    Respostes
    1. De satisfacció, de haver aprés moltes coses i el que és més important, haver gaudit del viatge.

      Elimina
  2. Hola Ana! Com ha sigut l'experiència de fer i presentar aquest treball?

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que m'agradat la sensació de tindre un treball en el que hem posat moltes il·lusions i el resultat crec que el reflecteix.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars