El dia assenyalat ha arrivat

Aquesta setmana són les exposicions les quals hem d’avaluar, tant la posta en escena de les nostres companyes com la seua WQ en sí mateixa. Veiem diverses maneres de fer la presentació i unes són més interactives que altres, però en totes es pot vore el treball que portem fent des de fa setmanes tots els grups.

La nostra exposició va acompanyada de disfresses, jo m’he fet una mascareta de papallona, i els meus companys eren una porqueta, un lleó i un conill, el meu company que anava de lleó portava la disfressa sencera, decorat i inclús maquillatge. Primerament hem començat amb un vídeo tràiler molt elaborat, editat per nosaltres mateixos, que explica la nostra WQ i desprès hem encès la càmera i hem fet participar a les nostres companyes amb un joc d’endevinar de quin animal estaven parlant, donant-los pistes una a una fins que algú l’endevinava. Pensem que els ha agradat molt, al menys les seues valoracions han sigut molt bones. De veres que l’hem reballat molt i s’ha vist l'esforç a la exposició.  

Nosaltres estem molt satisfets amb el treball que hem fet. Han sigut setmanes de cercar material, donar-li forma i finalment portar-lo a escena, tot molt elaborat.

Vos deixe la presentació de la nostra WQ. Opineu vosaltres mateixos. 


Comentaris

Entrades populars