1, 2, 3 acció

 


Com que el vídeo l’hem d’entregar la propera setmana, decidim deixar una mica de costat el document que acompanyarà el projecte i per ara centrar-nos al vídeo per a terminar-ho ben bé. Encara que a classe sí que l’avancem, però no a casa.

Ja hem fet el guió del que volem que siga el nostre vídeo de defensa del projecte TIC, hem pensat en fer la decoració de tres racons i fer una mostra de com s’utilitzarien les ferramentes TIC que hem ideat. Ara falta fer el decorat que ambientarà els nostres racons i gravar-ho, ja comença tot a aclarir-se una mica. Desprès de veure imatges d’ambientació que no són difícils de reproduir, comencem a poc a poc a fer cosetes cadascú a la seua casa de la decoració que posarem als racons, hem pensat en comú com volem que siga i cadascú ha tractat de fer una part. Per últim ens juntem tots els integrants del grup i acaben tot allò que falta. En una matinada hem terminat el decorat i hem gravat els vídeos. Finalment s’han fet tres racons, un per a ambientar la selva, un altre per als aus, simulant les muntanyes i un altre que simula el fons marí, personalment és el que més m’agrada, i crec que a la resta també.

Ara tan sols falten els àudios que faran de guia al veure el vídeo i muntar-ho tot, que no es poc!

M’agradaria terminar avui amb un vídeo que explica diferents formes d’integrar les TIC a les aules que me pareix interesant conèixer, moltes d’elles les hem vist a classe...





Comentaris

  1. Què has aprengut de les TIC a l'aula?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bona pregunta Diana, i una mica compromesa jeje. Bé, he aprés moltes coses, però sobretot el saber fer un anàlisi crític de les necessitats a l'aula i tindre ferramentes per a cercar com afrontar-les.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars