El punt final

 


I amb la present entrada arriba l’última d’aquesta tasca, el treball de transmetre la informació del projecte final que ha permet tindre cada setmana informació dels avanços que hi hem fet en la planificació, disseny, muntatge i finalment exposició de la nostra proposta de aplicació de les TIC a l’aula ja està fet.

 A hui a classe hem fet un mentimeter per a fer una avaluació de Jorge, ha estat bé, sobretot perquè es molt important que els professors sàpiguen la opinió dels seus alumnes al respecte de com dona les classes, i la percepció que han tingut d’ell, té que saber-ho si vol millorar com a docent.

Per altra banda, aquest cap de setmana hem hagut d’avaluar els vídeos dels altres grups, i com tot en la vida hi ha hagut de tot, algun més bons i uns altres més avorrits... també hi havia diferències en quant a les instruccions rebudes de cada professor, això es nota en la llargària dels vídeos i que hi ha molts que no han definit la necessitat a l’aula per a la que han proposat les TIC, de la mateixa manera els altres grups ens hauran avaluat a nosaltres, espere que els haja agradat el nostre treball. 

I a partir d’ara com reflecteix la foto de la capçalera se’ns obri un univers davant de nosaltres ple de oportunitats de continuar aprenent, als anys que estan per vindre encara tindrem que rebre molta informació que ens continue formant com a docents i com a persones, esperem que sàpiguem aprofitar-lo com cal.

Ja finalitzant, com vaig fer a l'última entrada al blog, vos deixe el link d'altra companya de grup per a que tingueu més informació del projecte que hem elaborat.

https://descobrintelmondelestic-olgaegea.blogspot.com/2020/12/projecte-tic-el-mon-dels-animals.html

I per a tancar i acomiadar-nos vos deixe un xicotet curt que parla de la necessitat d’acceptar als altres



Comentaris

Entrades populars